Järjestä kiitokseksi isommalle kuvausporukalle maittava ateria kuvauspäivän päätteeksi

Kuvaussessio on aina omanlaisensa työrupeama ja varsinkin pidempien kuvauspäivien tai viikkojen päätteeksi ihmiset ovat olleet kovilla. Kuvausporukalle kannattaakin järjestää mahdollisuuksien mukaan pientä virkistystä ja esimerkiksi mukava illallinen palkinnoksi hyvän työsuorituksen aikaansaamiseksi. 

Muiden arvostaminen ja sen osoittaminen onkin hyvä keino ylläpitää työporukan motivaatiota ja näin parantaa viihtyvyyttä hektisissä ja ammattitaitoa vaativissa kuvausrupeamissa. Työhyvinvoinnista ja jaksamisesta kannattaakin pyrkiä pitämään kiinni, jotta porukka jaksaa paremmin. 

Laadukasta ruokaa edullisesti koko porukalle

Ruokaan ja varsinkin aikaan ruoan kanssa nauttimiseen kannattaa panostaa huolella, jotta hyvä kokemus välittyy kaikille. Laadukkaan ruoan ei onneksi tarvitse olla kallista, vaan voit suhteellisen edullisesti tehdä maittavaa ruokaa isommallekin porukalle. 

Helposti valmistuva Sous Vide liha onnistuu hieman kokemattomammaltakin ruoanlaittajalta ja voit tehdä suurempia määriä ruokaa helposti ja jos ruokaa jää ylitse, on sen jakaminen ja säilyttäminen valmiiksi helppoa. Liha tarvitsee vain hyvät lisukkeet, joita kannattaa laittaa tarjolle helposti annosteltavaksi. 

Lisukkeena kannattaa suosia maukkaita, helposti valmistettavia ja annosteltavia ruokalajeja, kuten esimerkiksi lohkoperunoita tai ranskalaisia, pastaa tai riisiä. Näin jokainen voi ottaa tarvitsemansa määrän, eikä annosten rakentamiseen tarvitse käyttää aikaa.

Juomia kannattaa olla riittävästi. Hyvä tunnelma välittyy myös ruokailuvälineiden kautta ja Iittala viinilasit ovat tyylikkäitä, joten tunnelman aikaansaaminen on helppoa. Kun jokainen nauttii, varmasti tulevat kuvauspäivät sujuvat rennommin hyvien muistojen siivittämänä. 

Muista erikoisruokavaliot ja allergiat

Ruokaa valmistaessa kannattaa huomioida erityisruokavaliot ja allergiat, jotta kaikki pääsevät nauttimaan hyvästä ruoasta. Jos et ole varma ihmisten allergioista, kannattaa ne tiedustella etukäteen. Jos kuitenkin vielä on epävarma tilanne, kannattaa valmistaa erillisiä ruokia, joita allergikot voivat turvallisesti huoletta syödä muiden kanssa yhdessä.